Creedence Clearwater Revived

Creedence Clearwater Revived пʼятниця 15 квітня 19:00

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Концерт — Легенди РОКА! група «Creedence Clearwater Revived»

(Кращі пісні культової Американської рок-музики у виконанні зоряних музикантів зі світовим ім’ям) Золоті хіти легендарної групи «Creedence Clearwater Revival» прозвучать зі сцени вашого міста. Золоті хіти легендарної групи «Creedence Clearwater Revival» прозвучать зі сцени вашого міста.

Брати Том і Джон Фогерти створили групу «Creedence Clearwater Revival» в 1967 році в Сан-Франциско. Їх геніальні кавер-версії пісень Дейла Хокінса (Dale Hawkins) «Suzie Q» і Скрімін Джей Хокінса (Screamin Jay Hawkins) «I Put A Spell On You «відразу стали хітами, і перетворили «CCR» в популярну рок-групу Америки. Золоті сингли «Proud Mary» і «Born On The Bayou» не покидали хіт-паради більше року. Виступ на знаменитому фестивалі у Вудстоку перетворили «CCR» в легенду року ще за життя, проте невдалий контракт з лейблом привів їх до розпаду в 1972 році.

В кінці 80-х засновник «CCR» Том Фогерти (Tom Fogerty) відновив гастрольну діяльність разом з гітаристом британської групи «Animals» Джонні Гітар Вільямсоном (Johnnie Guitar Williamson) по Європі, Азії та Австралії.

Успіх альянсу англо-американських музикантів був настільки колосальним, що навіть після трагічної смерті Тома Фогерти в 1990 році, група продовжила свої виступи, запросивши на роль провідного вокаліста Піта Бартона (Pete Barton), два десятиліття виступав у складі «Animals» разом з легендами ритм-енд-блюзу Стівом кроппери (Steve Cropper), Спенсером Девісом (Spencer Davis) і Міком Гріном (Mick Green).

Нинішній склад групи зазначає у цьому році своє 20-річчя. Разом з Пітом Бартоном, чий потужний голос критики прозвали «The Size Of Texas» («Розміром з Техас»), на сцену вийдуть ветерани року: Джефф Хаммонд (Geoff Hammond), гітарист «Moody Blues» і соратник Пола Маккартні за «Wings», гітарист Грем Поллок (Graham Pollock) з «The Hollies» і бас-гітарист Алан Сагер (Alan Sagar) з кантрі-рок групи 70-х «Slack Alice». За дві години шоу група обрушує на шанувальників каталог золотий класики «CCR»: нестаріючі хіти «Have You Ever Seen the Rain», «Lodi», «Proud Mary», «Fortuna te Son», «Who’ll Stop the Rain», «Run Thru the Jungle», «Suzi Q», які глядачі співають разом з групою, перетворюючи концерт в дивне свято вічної музики «Creedence»!


Попереднє замовлення