Коза дереза

Коза дереза середа 21 грудня 10:30

Дана подія вже відбулася :(


Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Сучасна, повчальна, музична казка за народними мотивами, з піснями, танцями, гумором, яка переконає,  що часто-густо у житті перемагає зовсім не той, хто фізично сильніший.

Жили були дід і баба. Одного дня завітали до них гості, які порадили, щоб якось пережити кризу, запропонували купити у них козу. І тут почалось… Коза, у вигляді сучасної дівчини, яка і співає, і танцює спочатку викликає симпатію, поте через свої вчинки поступово втрачає авторитет. Господарів, які прийняли її, як рідну, пригостили, згодом виганяє з хати. Тих, хто її щодня випасає, оббріхує перед дідом, щоначебто нічого «не пила і не їла». Зустрінетеся у казці з вовком, зайчихою, іншими персонажами, які примусять замислитись і дітей, і дорослих над тим, кого ж другом вважати, а кого і ... на поріг не пускати…

У 2015 році казку переглянули польські та чеські глядачі під час гастролей театру. На фестивалі української казки «Чиста криниця»-2013 казка стала переможцем у номінації «Краща музична казка», а Лідія Кушкова отримала диплом «Кращий автор п’єси».

Тривалість вистави: 1 год. 10 хв.


Попереднє замовлення