ALEKSEEV

ALEKSEEV суббота 31 октября 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

ALEKSEEV представить концерт — виставу «Моя звезда»

Унікальному тембру голосу ALEKSEEV немає рівних. Так само, як і майстерності артиста достукатися до серця кожного з своєї багатомільйонної армії слухачів по всьому світу. Творчість музиканта стрімко розвивається, а сам ALEKSEEV дорослішає, змінює світогляд і продовжує творити, залишаючись максимально відвертим перед своїм глядачем.

Співак, який знайшов стрімку славу, готовий показати своє нове шоу під назвою «Моя звезда». Це концерт — вистава, що відображає всі грані артиста і його творчий шлях. Основною музичною складовою концерту став новий альбом «Моя звезда», де ALEKSEEV особисто виступив в якості саунд-продюсера. За словами музиканта, всі пісні з альбому «Моя звездаа» — абсолютно новий етап його творчості. На концерті артист виконає недавно вийшли пісні, які вже встигли полюбитися публіці, а також свої хіти- «мільйонники».

ALEKSEEV — володар більше 20-ти знакових музичних нагород СНД. АLEKSEEV став першим виконавцем, пісня якого 8 тижнів поспіль лідирувала в iTunes Росії, України, Казахстану. Лічильник YouTube-переглядів кліпів артиста налічує десятки мільйонів, армія шанувальників-підписників співака в Instagram досягла більше 700 тисяч і постійно збільшується, а його музика пробуджує в душах слухачів найглибші потаємні почуття.


Предварительный заказ